Home Zahrada Odpuzovače zvířat REPELENTNI NARAMEK 500 KS - DO SMAZANI
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

REPELENTNI NARAMEK 500 KS - DO SMAZANI

Celá ČR
9. 7. 2017 - 21:37
6 Kč
Prodávající

Popis

-
Bugs Lock, náramek proti komárům je ideální doplněk letních dnů, kdy na Vás v jednom kuse útočí obtížný hmyz. Repelentní náramek je schopen tuto situaci velice silně potlačit.
-
Repelentní náramek je napuštěn specielními citronovými a levandulovými oleji, které odhánějí hmyz, aniž byste byli nuceni čichat nepříjemné pachy, které vydávají některé repelentní přípravky.
-
Používání repelentního náramku Bugs Lock Náramek proti komárům Bugs Lock má velice jednoduché použití a zároveň všestranné. Po vybalení z hermeticky uzavřeného obalu jej stačí připnout na ruku, zápěstí, tašku, nebo cokoliv, co máte u sebe. Při sezení u zahradního stolu jej stačí odložit do své těsné blízkosti, nebo při spaní odložit na blízké místo.
-
Repelentní náramky nejsou mokré, nelepí, ani nemají další podobné vlastnosti, kvůli kterým by jejich nošení na kůži bylo nepříjemné. Náramek po chvíli na ruce, nebo noze už ani nevnímáte, ale dokonale plní svou funkci.
-
Jak funguje náramek proti komárům Bugs Lock? Po vyjmutí z obalu se z náramku odpařují citronové a levandulové repelentní oleje, které zajišťují samotnou funkci repelentního náramku. V době, kdy jej nechcete používat, doporučujeme náramek opět vložit do jeho obalu a uzavřít. Značně se tím prodlouží funkční doba náramku. Náramek za běžných okolností vydrží odpařovat repelentní oleje až 240 hodin.
-
Náramek může nosit prakticky kdokoliv, z výjimkou alergiků na citronové a levandulové oleje, nebo jedinci z extrémně citlivou pokožkou. Ti však mohou náramek nosit připnutý třeba na batohu, nebo kabelce

Cena je za jeden kus

Delka 25 cm
Vydrz az 240 hodin

REPELENTNI NARAMEK 500 KS - DO SMAZANI

Zavřít Zavřít
Prodávající
Muška Michal
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!