Home Zahrada Sekačky na trávu Bubnová sekačka BDR 583 VARIO
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Bubnová sekačka BDR 583 VARIO

Jihomoravský kraj
26. 11. 2015 - 08:01
25 000 Kč
Prodávající

Popis

Bubnová sekačka VARIO je první bubnovou sekačkou, která je vybavená variátorem pojezdu, díky němuž si pojezdovou rychlost plynule nastavíte přesně, tak jak potřebujete.
Tento vysoce výkonný stroj je vhodný pro sečení porostů a náletových křovin do výšky 1,5m v těch nejnáročnějších podmínkách na neudržovaných a členitých plochách, v kopcovitých terénech podhorských a horských poloh. Pohon sekačky obstarává motor Briggs &Stratton 950 o výkonu 7,5 HP, kroutícím momentu 12,88 Nm a ventilovým rozvodem OHV. Zesílený žací disk je vybavený šesti otočnými noži, které se při střetu s překážkou schovají dovnitř disku a nedojde tak k jejich poškození. Stroj má jednoduše nastavitelná řídítka s pákou pohonu vpřed a pákou pohonu rotoru s možností obsluhy stroje jednou rukou. Velká foukaná kola umožňují snadnou prostupnost nerovným terénem a volnoběžka v kolech umožňuje neomezené otáčení na jednom místě a výbornou ovladatelnost. Výborná skladnost je zajištěna jednoduše nastavitelnými řídítky, která lze sklopit do horizontální polohy a celý stroj převážet v kufru osobního automobilu.
Sekačka je ještě v záruce (ještě 6,5 roku), používána 1 měsíc. Cena: 25 000,-. V případě rychlého jednání výrazná sleva (aktuální cena v Mountfieldu je 31 990,-).

Bubnová sekačka BDR 583 VARIO

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr M.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!