Home Zahrada Udírny UDÍRNA Borniak automat
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

UDÍRNA Borniak automat

Celá ČR
12. 7. 2018 - 13:11
13 990 Kč
Prodávající

Popis

Udírna UW-70
Snadnost obsluhy a efektivita - tak ve zkratce můžeme popsat udírnu UW-70. Je to nejlepší způsob, aby se na Vašem stole objevily ty nejluxusnější sýry, ryby a uzeniny. Výrobky s podmanivým aroma a neopakovatelnou chutí. Bez chemie, bez konzervantů.
Při projektování udírny UW-70 nám záleželo na tom, aby klíčové procesy uzení probíhaly automaticky a nezpůsobovaly uživatelům žádné problémy. Je to zařízení pro každého - zprovozníte ho a začnete používat.
Celý proces vytváření kouře je prováděn stisknutím tlačítka - všechno to díky generátoru kouře naší výroby. Generátor pracuje tak, aby štěpky doutnaly a vytvářely kouř. Jak známo, správné spalování dřeva je tím, co rozhoduje o úspěchu uzení. A v tomto ohledu jsme dosáhli automatizace. Spalování je prováděno samočinně - dřevo ze zásobníku je přenášeno na ohřívač a zde postupně podléhá zuhelnění. Co je nutné zdůraznit - absence plamene a příslušná teplota spalování dřeva způsobují, že za takových podmínek uzené výrobky získají dokonalé kouřové aroma, aniž by byly opálené.
Udírna je vybavena termostatem regulujícím teplotu v udící komoře. Stačí nastavit teplotu a ta bude udržována v komoře po celou dobu.
Veškeré informace na stránce.
www.udirny-borniak.cz nebo tel. 732/779911
Doprava zdarma

UDÍRNA Borniak automat

Zavřít Zavřít
Prodávající
DAVID LUŽNÝ
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!