Home Zahrada Zahradní keramika, dekorace Hmyzí hotel
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hmyzí hotel

Jihomoravský kraj
20. 2. 2017 - 09:04
499 Kč
Prodávající

Popis

Hmyzí hotel je plněn proměnlivým materiálem, váš domeček se může od obrázku lišit. Standartně šiškami, rákosem, slámou nebo špalkem dřeva, ve kterém jsou předvrtány díry. Hotel umístíme přední stranou na jih, jihovýchod, východ. Zejména divoké včely, které jsou velmi významnými opylovači v našich zahrádkách, upřednostňují jižní stranu.

Ideální je hotel umístit někam v blízkosti stromu, kvetoucích keřů nebo květinových záhonů, aby byl zajištěn dostatek potravy. Hmyz si však svou cestu k hotelu najde, i když na "sterilních zahradách" to trvá déle.
Hmyz, který se usídlí v domečku jako berušky, zlatoočka, škvoři významně pomáhají při redukci mšic a jiného, pro nás a naše rostliny, obtížného hmyzu a divoké včely zase významně napomáhají opylení, stejně jako více známí včela medonosná nebo čmelák obecný, kterých však ubývá díky používání pesticidů a průmyslových hnojiv.

Domeček se může stát terčem pozorování a zábavou pro vaše děti, které tak můžete naučit, proč je pro nás hmyz užitečný a že s přírodou se nemá bojovat, ale spolupracovat.

Hmyzí hotel nabízíme i v jiných variantách - neplněný a ke složení.

Rozměry: v: 58 cm, š: 30, h: 15 cm

Hmyzí hotel

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel Dočkal
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!