Home Zahrada Zahradní stavby Volya LLC Econom zahradní skleník z polykarbonátu 4mm - 4x3m

Volya LLC Econom zahradní skleník z polykarbonátu 4mm - 4x3m

Celá ČR
1. 3. 2021 - 22:30
Dohodou
Prodávající

Popis

Základní verze skleníku ruské výroby značky Volya. Skleník Econom je zjednodušenou verzí zahradního skleníku 2DUM. Zahradní skleník ruské výroby značky Volya osazený kvalitním polykarbonátovým pláštěm Guttaglis DUAL BOX. Konstrukce skleníku je vyrobena z pozinkovaných bezúdržbovch profilů, které nevyžadují nutnost stavby základů. Zasklení je tvořeno čirým dutinkovým (komůrkovým) polykarbonátem o tloušťce 4 mm s UV ochranou, který má zvýšené tepelně izolační vlastnosti, oproti běžně prodávaným skleníkům. Námi dodávaný polykarbonát splňuje veškeré podmínky pro udělení atestace zdravotní nezávadnosti toxikologickým centrem vydaným státním zdravotním ústavem. Můžete si tak nerušeně pěstovat zeleninu bez obav o své zdraví. Polykarbonátový zahradní skleník vyniká svými izolačními schopnostmi.

Již žádné větrem vypadané polykarbonatové výplně! Krycí plast z polykarbonátu je v celku! Zahradní skleník je osazený kvalitním polykarbonátovým pláštěm Guttagliss DUAL BOX. Konstrukce skleníku je vyrobena z pozinkované bezúdržbového rámu, který nevyžaduje nutnost stavby základů. Zasklení je tvořeno čirým dutinkovým (komůrkovým) polykarbonátem o tloušťce 4 mm s UV ochranou, který má zvýšené tepelně izolační vlastnosti, oproti běžně prodávaným skleníkům. Polykarbonátový zahradní skleník vyniká svými izolačními schopnostmi.

Nabízené rozměry skleníků Volya LLC Econom:
- 4x3m
- 6x3m
- 8x3m


Máte zájem o odbornou montáž skleníku? Stavbu skleníku provede odborně proškolený tým. Pro objednání postačí přidat do objednávky poznámku, že máte zájem o odbornou montáž. Zpracujeme Vám nezávaznou nabídku odborné montáže.

Základní údaje

Oblast inzerce
Celá ČR
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
95044019584030415981
Dohodou
Prodávající

Volya LLC Econom zahradní skleník z polykarbonátu 4mm - 4x3m

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Milan Dočkal
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!