Home Zahrada Zahradní traktory český profesionální zahradní traktor Starjet Exclusive Pro
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

český profesionální zahradní traktor Starjet Exclusive Pro

Královéhradecký kraj
8. 2. 2017 - 08:52
234 900 Kč
Prodávající

Popis

Tento nejvyšší model řady Starjet, označení Starjet Exclusive UJ 102-24 4x4 Pro je určen k sečení pravidelně udržovaných travnatých ploch. Jeho jasnou předností je možnost použití ve velice náročných svahových podmínkách. Díky profesionálnímu motoru Briggs & Stratton VANGUARD a profesionálnímu pohonu 4x4 s uzávěrkou diferenciálu je možné použití i v místech, kde žací traktor s pohonem pouze jedné nápravy použít nelze. Pro nejnáročnější podmínky lze dokoupit náhradní sadu kol se šípovým vzorkem. Stroj vlastní konstrukce s dvourotorovým sečením umístěným mezi nápravami.
Vysokozdvižné vyklápění zásobníku trávy na zem či do kontejneru. Součástí prodeje je zaškolení obsluhy a doprava v Královéhradeckém kraji zdarma. Záruční a pozáruční servis ve Dvoře Králové nad Labem. Více info po mailu, nebo telefonicky, možnost dohodnutí 5-ti leté záruky. V nabídce veškerý sortiment Seco Group, náhradní díly zajištěny.
Nespornou výhodou je možné CELOROČNÍ VYUŽITÍ. Pro více informací nahlédněte do příslušenství. Poté Starjet Exclusive 4x4 využijete nejen na sečení trávy od jara do podzimu, ale celoročně. V zimě se Starjetem 4x4 můžete uklízet sníh pomocí sněhové radlice s možností doplnění o rozmetadlo soli. Od jara do podzimu poté můžete převážet materiál za pomoci sklopného vozíku nebo rozmetat hnojivo nebo travní směs za pomoci přípojného rozmetadla. V neposlední řadě je Starjet výborným pomocníkem při podzimním sběru listí.

český profesionální zahradní traktor Starjet Exclusive Pro

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zdeněk Valtera
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!