Home Zahrada Bazény Bezchlorová úprava do bazénů
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Bezchlorová úprava do bazénů

Ústecký kraj
26. 3. 2016 - 20:17
28 932 Kč
Prodávající

Popis

Bezchlórová úprava vody, pro všechny bazény a nikdy už nebudete mít zelenou vodu. Nejzdravější úprava vody v bazénu - báječné koupání bez chlóru, absolutně bezúdržbová, automatická, technologie.

Pořiďte si vodu, která nikdy nezezelená a neodmašťuje pokožku.

Zařízení pro bezchlórovou úpravu vody pro bazény všech velikostí, pracuje na bázi rozpouštění a udržování nízké koncentrace mědi ve vodě (0,5 mg mědi na jeden litr vody), s velikým výkonem, až 10 m3 upravené vody za hodinu.

Vhodné pro děti, alergiky, osoby s citlivou pokožkou a kožními problémy, léčí atopický ekzém a lupénku (psoriáza).

Nejzdravější úprava vody v bazénu. Bez mědi by nebyl život,proto je měď obsažena i ve vitaminových produktech.

Zajišťuje velmi úsporný a plně automatizovaný provoz, není třeba obsluhy ani údržby.

Dokáže spolehlivě zlikvidovat všechny jednobuněčné organismy v bazénu (řasy, bakterie,viry) a udržuje vodu naprosto zdravotně nezávadnou a to i v době, kdy jste na dovolené nebo přes celou zimu, kdy není bazén užíván. Není vúbec třeba používat zazimovací chemii.

Po spuštění zařízení se můžete okamžitě koupat bez obav o ztrátu kvality vody v bazénu. V době, kdy není bazén používán, může být filtrace bazénu vypnutá, koncentrace mědi neklesá. Zapomeňte na chlór.

Skvělá alternativa v náhradě za automatické dávkování chemie, obzvláště u interiérových bazénů, kde je přítomnost chlóru nežádoucí.

CRYSTAL CR-02 PERFECT má oproti zařízení CRYSTAL CR-01E vyšší výkon a je přímo konstruován jako adekvátní náhrada za automatické dávkovače chlóru. Bezúdržbovost zařízení navíc zvyšuje komfort úpravy vody.

Bezchlorová úprava do bazénů

Zavřít Zavřít
Prodávající
Cisty bazen
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!