Home Zahrada Bazény Přelivový bazénový set PŘELIVÁK L
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Přelivový bazénový set PŘELIVÁK L

Moravskoslezský kraj
18. 12. 2018 - 12:29
181 089 Kč
Prodávající

Popis

Přelivové bazény nabízí zážitek z plavání jaký skimmerový bazén nemůže nabídnout, všechna voda jde do přelivu a neodráží se zpět do tváře. U přelivového bazénu je křišťálová voda zároveň s horní hranou a vytváří nádherný bazén na pohled. Přelivový bazén má lepší filtraci vody, kde voda přes přelivový žlábek vtéká do vyrovnávací nádrže a následně do předfiltru a pak do pískového filtru.

TVAR
Set nabízíme v zaobleném, hranatém nebo oválném provedení za stejné ceny! Pokud chcete jiný tvar, než zaoblený uveďte tvar do poznámky v objednávce.

V CENĚ BAZÉNOVÉHO SETU:
Bazénová vana, přelivová mřížka, dvě namontované trysky, schody přes celou šíři, písková filtrace 12m3/h včetně písku, 2m3 akumulační jímka, sada k propojení bazénu s filtrací a vyrovnávací nádrží do 5 metrů od bazénu, 2x halogenové světlo včetně trafa s kabelovou krabicí a propojovací hadicí, úprava na slanou vodu (solný chlorátor) včetně soli, teploměr.

Vnitřní rozměr: 6.9 x 2.9 x 1.5 m
Vnější rozměr: 7.3m x 3.3m x 1.5m
(nabízíme i další rozměry)

Jedná se o kompletní set, tedy všechny komponenty pro správný chod bazénu s filtrací. Pro připojení filtrace s vyrovnávací nádrží a bazénem dodáváme jednoduchý návod s obrázkem. Připojit bazén s filtrací zvládne i laik.

K setu je možno přikoupit, šachtu, protiproud a mnoho dalšího za zvýhodněné setové ceny. Pro přesnou kalkulaci nás prosím kontaktujte.

Kontakt:
Tel.: +420 737 952 837
Email: jimky-plast@email.cz

Přelivový bazénový set PŘELIVÁK L

Zavřít Zavřít
Prodávající
Nikol Paldusová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!