Home Zahrada Bazény Bazén Swimline, model Danube W-Flow 2019
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Bazén Swimline, model Danube W-Flow 2019

Celá ČR
19. 10. 2020 - 11:22
500 000 Kč
Prodávající

Popis

Nejnovější verze vířivka SPA s hydromasáží ze série Swimline, model Danube W-Flow 2019, je hluboká téměř 1,5 metru, široká 2,3 metru a dlouhá 4,5 metru. Odteď si v rozšířeném modelu můžete vychutnat další 2-místa k sezení pro mimořádný hydromasážní zážitek po vyčerpávajícím plavání nebo vodném tréninku.

Bazén Dunabe je vyroben ze silného rámu z nerezavějící oceli a umyvadla z ekologického akrylu a ABS, tj. Pěny POLI-MAX ™ o tloušťce 5 mm, plastu s vlastnostmi vylepšeného polystyrenu. Je odolnější, lehčí, dokonale izoluje teplo a zvuk a je biologicky odbouratelná. Kromě toho má vana termokryt, který je dokonale sladěný, odolný vůči UV záření, což snižuje provozní náklady na minimum.

Vodní běžecký pás s 2 sedadly je ideální na plavání a trénink svalů. Bazén má protiproudý systém W-Flow, který je napájen účinnými motory, díky čemuž jsou zajištěny rovné podmínky přirozeného proudu řeky, což dává vynikající odolnost vůči pohybu při plavání. Vytvoří se efekt vodního běžeckého pásu, který vám umožní intenzivně cvičit, vylepšit postavu a posílit svaly jako v posilovně aniž abyste skutečně hýbaly. Vodní fitnes nezatěžuje klouby, koupání je příjemné a mimořádně prospěšné pro zdraví. Po vyčerpávajícím tréninku v bazénu se může změnit na vířivou vanu a pohyb vody uklidní vaše svaly. Pohodlná sedadla udělají ze zahradního SPA oblíbené místo na odpočinek.

Plavecký bazén má zabudované efektivně chromoterapeutické osvětlení a rozsáhlý systém filtrace, dezinfekce vody pomocí UV lampy a cirkulačního čerpadla, které dokáže čerpat vodu několikrát denně. Všechny funkce vany, jako jsou zabudované vodní atrakce, teplota vody a LED osvětlení, se ovládají pomocí ovládacího panelu Wellis Smart Touch. Panel má také předem nabitý aktivní a osobní plavecký výcvik. Instalovaný byl i systém dálkového ovládání a správy vany přes smartphone, a to díky modulu in.touch 2.

Další výhodou vany série Swimline, modelu Dunabe W-Flow 2019, je možnost zvolit si poloplášťový vnější plášť Semi Cabinet, díky kterému můžete své plavecké lázně ponořit do země bez nutnosti opustit servisní obtok. V obrovské vířivé vaně najdeme i další příslušenství, například: modul rybářského prutu.
Swimspa DANUBE W-FLOW s hydromasáží
Rozměry: 4500 x 2350 x 1470 mm
Materiál: POLI-MAX ™ Akryl (5 mm silný), vyztužený skleněnými vlákny
Sezení: 2 osoby
Objem: 5913 l
Těleso: HorizontSide ™ šedá / černá / hnědá
Rám: nerez ocel
Prázdná hmotnost: ~ 1047 kg
ELEKTRICKÉ napájení: 3 x 20A 230V / 400V 50Hz
Celkový počet trysek: protiproudý systém s průtokem w
Hydromasážní čerpadla: 1 x 3 hp s jednou rychlostí + Energeticky úsporné oběhové čerpadlo
Dezinfekce vody: 1x UV-C lampa
Antibakteriální filtr: 2x antibakteriální filtr
Ohřívač vody: průtokový ohřívač 3 kW / 230V / 50Hz
Systém ovládání vany: Wellis Smart Touch
Odtok: 1 (3/4 ')
Německý certifikát kvality TÜV Rheinland
Hydromasážní KOUPELNA LÁZNĚ WELLIS dunajský w-flow

VYBAVENÍ:
Osvětlení pro chromoterapii: 16 × 1 RGB LED na vodní hladině + 6 x osvětlené fontány
Audio systém: AquaSoul Pro 4.1 (4x ploché reproduktory + subwoofer)
Termoobal: Ano
Opěrka hlavy: Ano
Plavecké doplňky: modul "rybářských prutů" na plavání
Dálkové ovládání bazénu: modul in.touch 2

Bazén Swimline, model Danube W-Flow 2019

Zavřít Zavřít
Prodávající
Euro Spas
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!