Home Zahrada Udírny Digitální udírny Bradley Smoker
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Digitální udírny Bradley Smoker

Celá ČR
12. 9. 2018 - 13:49
14 990 Kč
Prodávající

Popis

Všichni milovníci uzení jistě ocení skvělé nové prvky udíren Bradley, které rozšiřují stávající produktovou řadu. Dva nové modely s digitálně nastavitelnou teplotou, doby produkce kouře a samostatné doby uzení, nadchnou každého labužníka. Hlavní a v podstatě jediný rozdíl mezi oběmi modely je v kapacitě. Zatímco čtyřroštový model (BTDS76CE) má objem 76l, šestiroštový model (BTDS108CE) má kapacitu 108l.
Čelní strana udírny obou modelů má lesklý lakovaný kovový vzhled, vnitřní povrch udíren je z nerezu. Udící komory jsou pečlivě izolované, takže kouř uniká pouze vrchním průduchem.
Udírny používají automatický podavač udících briket. Jsou dodávány manuálem a instrukcemi, jak udírnu udržovat. Oba modely mají samozřejmě 2 roky záruku. Dodatečné rošty Bradley, včetně teflonového roštu na drobnější potraviny pasují přesně i do těchto udíren, stejně tak i do všech ostatních.

Uzení chladným kouřem za použití digitálních udíren Bradley je velmi jednoduché stejně tak jako u ostatních modelů. Na našich stránkách v sekci s recepty naleznete rady, jakým způsobem se mají připravovat různé pokrmy za pomocí chladného kouře. Ku příkladu lososa plno lidí v udírně spíše peče než udí, a proto je výsledkem velmi suché maso, které ztratilo na chuti čerstvé luxusní ryby. Když jej připravíte pomocí chladného kouře, bude výsledek o třídu chutnější.

Ceny od 6990,-do 23990,-

Digitální udírny Bradley Smoker

Zavřít Zavřít
Prodávající
DAVID LUŽNÝ
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!