Home Zahrada Zahradní chemie a hnojiva hnojivo
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

hnojivo

Celá ČR
2. 5. 2016 - 13:12
130 Kč
Prodávající

Popis

"Bioplant Flora" představuje tekuté, organické, vysoce koncentrované hnojivo, které nepoškozuje životní prostředí. Hnojivo je založeno na bázi huminových kyselin a stopových prvků.

"Bioplant Flora" posiluje imunitní odolnosti rostlin podle různých nepříznivých vnějších faktorů: ostré změny teploty, mráz, sucho, zamokření, nedostatečné množství aktivních teplot. Má významní fungicidní vlastnosti, zvyšuji odolnost k celé řadě houbových, bakteriálních a virových onemocnění. Má silný růstový efekt, aktivuje všechny fyziologické procesy v rostlině, zvyšuje sílu a klíčení semen (až 100%), stimuluje tvorbu kořenů, podporuje kvetení a tvorbě vaječníků a ovoce, zvyšuje schopnost rostlin spotřebovávat výživné prvky z půdy a hnojiv. Vede ke zvýšení výnosu o 25%, zkrácení vegetačního období výrazné zlepšuje kvalitu výrobků ve všech ohledech. Snižuje náklady na výrobu v důsledku růstu produktivity, zlepšuje kvalitu pestujicích rostlin.
Použití "Bioplant Flora " je zaměřeno na:
- stimulace růstu rostlin (nárůst kořenového systému až 5krát šířce plechy až do výše 100%, vegetativní hmotnost v 2-3x)
- Antistresový účinek (odstraňuje stres pesticidů)
- Manifestace proti houbám a škůdcům vlastností (40-50% od chemických látek)
- Adaptogen (zvyšuje klíčení energie a klíčení semen na 80-96%, míra přežití řízků)
- Zlepšení účinnosti použití minerálních hnojiv (zvýšuje využití fosforu, draslíku, může snížuje aplikační dávky 20-40%).

"Bioplant Flora" - vyhlášena národním katalogem pesticidů a agrochemikálií, povolené pro použití v Ruské federaci a EU od roku 2009.
Molekulární struktura "Bioplant Flora" ve stavu nanoměřítku je mnohem lépe absorbuje v rostlinných buńcích, což výrazně zlepšuje biometrické údaje.

Na jeden hektar půdy od 1 do 3 litrů za ošetření, v závislosti na kultuře.

hnojivo

Zavřít Zavřít
Prodávající
Yahor Balabin
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!