Home Zahrada Zahradní keramika, dekorace Zahradní plastové obrubníky - sada 1 m - nové zboží
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zahradní plastové obrubníky - sada 1 m - nové zboží

Celá ČR
5. 4. 2021 - 19:50
125 Kč
Prodávající

Popis

Libovolné množství obrubníků objednávejte telefonicky, e-mailem, nebo přímo v našem e-shopu - PRAKTICKÝ OBCHOD...Odkaz na tento produkt naleznete níže... Zasíláme na dobírku...Na zboží poskytujeme záruku 24 měsíců...

Uvedená cena platí za sadu 1 m. Objednat si můžete libovolné množství.

Máte rodinný dům se zahradou a přemýšlíte, jak oddělit jednotlivé travnaté plochy? Vyzkoušejte náš tip – zahradní plastový obrubník.
Zahradní plastový obrubník najde své uplatnění zejména v zahradní architektuře. Plastový obrubník je vhodný zejména v místech, kde je potřeba oddělit travnatý povrch
od ostatních ploch.
Největší výhodou zahradního plastového obrubníku je zejména jeho čtyřcentrimetrový pojezdový boční okraj, záměrně umístěný do travnaté plochy, díky němuž vždy vysečete trávu zahradní sekačkou bez nutnosti použít křovinořez či strunovou sekačkou.
Další jedinečnou vlastností zahradního plastového obrubníku je možnost skládání obrubníků za sebe a to až do úhlu 90° na jednu a 45° na druhou stranu, aniž by vznikl prostor bez 4
cm pojezdového okraje. Tímto způsobem pak dokážeme vytvořit jakýkoli obrazec. Kloub je součástí plastového obrubníku.
Zahradní obrubník se vyrábí lisováním polypropylenu s UV stabilizátorem, a díky tomu je celoročně použitelný ve venkovním prostředí.
Zahradní plastové obrubníky naleznou své uplatnění na každé zahradě. Naprosto dokonale a esteticky oddělí travnatou plochu od záhonů. Další možností je vytvoření ohraničení kolem stromů, keřů, jezírek, atd. Nikdy již nebudete mít problémy s dosekáváním trávy, nikdy již nepoškodíte kůru vašich stromů strunovou sekačkou.
Díky pojezdovým plochám dosekáte váš trávník až k okraji, bez použití strunové sekačky.
Instalace zahradní plastového obrubníku:
Instalace zahradního plastového obrubníku je velmi jednoduchá. Plastové obrubníky zatlačíte do půdy a instalace je hotová. Speciální konstrukce obrubníku umožňuje vytvořit téměř jakýkoli tvar.
Na zahradní plastový obrubník poskytujeme záruku 24 měsíců.
Uvedená cena platí za 1 m zahradního plastového obrubníku.
Doprava na dobírku až k Vám domů!!!

Zahradní plastové obrubníky - sada 1 m - nové zboží

Zavřít Zavřít
Prodávající
Praktický obchod CZ
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!