Home Zahrada Zahradní stavby Gutta Terrassendach Premium hliníková pergola 10140x5060mm

Gutta Terrassendach Premium hliníková pergola 10140x5060mm

Celá ČR
18. 4. 2021 - 10:03
297 600 Kč
Prodávající

Popis

Gutta Terrassendach Premium - terasové zastřešení nejvyšší kvality s nadčasovým vzhledem
Design, pohodlí a kvalita: to jsou základní kritéria na venkovní odpočinkový prostor. Prémiové pergoly od společnosti Gutta je plně splňují. Díky nim se každá terasa rychle stane oblíbeným venkovním útočištěm. Všechny stojny, příčníky a krokve jsou masivní a odolné. Stojny jsou opatřeny výškově stavitelným systémem pro snadné vyrovnání výškových nerovností.
Elegantní konstrukce spojená s odolností a dlouhou životností
Robustní konstrukce, která má jen dva podpěrné sloupky, zaujme svou vizuální elegancí a odolností. Opěrné sloupky jsou individuálně nastavitelné. Sklon střechy je také nastavitelný od 5 do 20 stupňů. Profilové drážky umožňují praktickou a snadnou integraci rozmanitého systémového příslušenství. K dispozici v bílé nebo antracitové barvě. Práškově lakované hliníkové profily zajišťují ochranu proti korozi a trvale atraktivní vzhled. Maximum flexibility, individuální design
Naše prémiové pergoly jsou kompatibilní s širokou škálou doplňků, díky čemuž se perfektně hodí pro nejrůznější požadavky – ať už jde o zastřešení terasy nebo parkovacího místa. Zastřešení si lze vybrat z široké palety možností dle přání s důrazem na flexibilitu. Lze použít i všechny komerčně dostupné 16milimetrové střešní desky o šířce 980 milimetrů. Materiál pergoly je odolný proti UV záření a krupobití. Integrovaný dešťový žlab s oboustranným odtokem vody navíc zajišťuje rychlý odvod a případný sběr dešťové vody.
Stínění a boční stěna pro větší komfort
K pergole lze dokoupit několik druhů stínění.
Stínící pruhy z akrylátové tkaniny s napínacími lanky, které nastavíte podle potřeby, přizpůsobíte úhlu dopadajícího slunce. Materiál je stálobarevný, nemačkavý a UV odolný. Možno prát v pračce. Součástí dodávky každého pruhu je instalační sada.
Kazetové stínící rolety z akrylátové tkaniny. Luxusní řešení pro pergoly PREMIUM. Každé pole lze nastavit individuálně pomocí kliky. Látka je vždy napnutá díky pružinám a téměř neviditelným lankům. Materiál je robustní, stálobarevný, nemačkavý, UV odolný. Barevné odstíny pro perfektní sladění s pergolou.
Podstřešní kazetová markýza. Dva druhy vysouvání: ruční klikou nebo pomocí elektromotoru. Oba způsoby umožňují plynulé nastavení vysunutí. Textilie markýzy je z akrylátové tkaniny. Díky kazetové konstrukci je tkanina vždy chráněna před nečistotami. Markýza se instaluje pod pergolu – je tím chráněna proti většině povětrnostních vlivů – dešti, vlhkosti, sněhu, zatížení a usazování nečistot.
Pro zakrytí bočního prostoru mezi stojnami a vytvoření komfortního závětří poslouží venkovní PVC roleta s patentovaným zipovým systémem. Tento systém je odolný i proti velmi silnému větru.
Upozornění: Prémiové hliníkové pergoly Terrasendach Premium jsou pouze na objednávku. V případě zájmu nás kontaktujte.

Základní údaje

Oblast inzerce
Celá ČR
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
71023865884030415963
297 600 Kč
Prodávající

Gutta Terrassendach Premium hliníková pergola 10140x5060mm

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Milan Dočkal
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!