Home Zahrada Zahradní stavby Zahradní fontána - autorské dílo
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zahradní fontána - autorské dílo

Plzeňský kraj
23. 10. 2018 - 17:55
50 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám uměleckou zahradní fontánu vyrobenou z jednoho kusu dřeva. Fontánu je možné umístit i do interiéru, ovšem pouze velmi prostorného a v přízemí. Rozměry fontány přesahují na délku 3m a celková hmotnost po napuštění činí cca 600 Kg. Na fotografiích je ještě bez pravého podstavce který bude dovyroben. Na pravé i levé straně jsou připraveny lůžka pro květináče, pro které je přímo z fontány zajištěno samozavlažování.

Na přání je možné fontánu dovybavit i k chovu ozdobných zahradních, nebo i tropických ryb. Dále je možné si zvolit barvu povrchové úpravy (přírodní odstín, lehce hnědý odstín, tmavší hnědá). Konečná úprava přímo dle místa konečného umístění je též na dohodě (jedná se o úpravu pro případný přívod elektřiny pro filtraci vody, přívod vody, apod.). Cena bez povrchové úpravy,filtrace, popř. ohřevu vody a dopravy + instalace je 50 000 Kč. Náklady na povrchovou úpravu budou činit dle volby zákazníka 15 000 - 25 000 Kč, náklady na případnou filtraci či ohřev vody cca 10 000 Kč. Po dohodě je též možnost ,,záběhu" fontány, tedy osazení vodními živočichy a květinami již u nás s tím, že Vám domů dovezeme fontánu již v plné kráse.

Jedná se o autorský projekt, tedy velmi výhodnou investici, která si svou hodnotu udrží i do budoucna, popřípadě bude její hodnota narůstat.

Dřevo je ošetřeno zvlášť pečlivě autorem vyvinutým a odzkoušeným postupem, který mu propůjčuje dlouhodobou odolnost proti nasáknutí vodou i bez finální povrchové úpravy. Též povrchová úprava bude provedena těmi nejkvalitnějšími materiály a za použití zvlášť vyvinutých pracovních postupů. Fontána je tak výrobkem ,,pro věčnost".

Zahradní fontána - autorské dílo

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jony Magora
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!