Home Zahrada Zahradní stavby Zahradní WC / Chemické WC / Kadibudka

Zahradní WC / Chemické WC / Kadibudka

Ústecký kraj
5. 3. 2021 - 09:04
11 790 Kč
Prodávající

Popis

Zahradní toaleta vč. chemického WC
Vnější rozměr D/H:110 x Š:90 x V:205cm
- Chemický WC se splachováním
- Nátěr 2 vrstvy (ořech)
- Prosvětlovací okno z PVC (nad dveřmi)
- Klempířské prvky (pozink)
- Pantový systém
Popis zahradního WC:
Zahradní WC obloženo 19 mm smrkových palubek, které zajišťují bytelnost dále je celý domek zpevněn hranoly 6 x 4 cm tak, aby byl domek pevný a stabilní v jakékoliv situaci. Dveře o rozměru 185 x 70 cm uprostřed dveří vyřízlé srdce z estetických důvodů též i pro účel odvětrání a prosvětlení. Pro lepší prosvětlení je nad dveřmi umístěno prosvětlovací okénko z PVC, které je na pevno. Podlaha zahradní toalety je vyrobena roštová z hranolů 6 x 4 dále je na tomto roštu umístěna OSB deska o síle 18 mm. Střecha je opatřena záklopem z 18 mm OSB desky. Na této střeše šindel a střešní doplňky. Vnitřek zahradní toalety je řešen pantovým systémem pro snadné vyjmutí chemického WC. Zahradní domek je opatřen 2 vrstvým nátěrem v odstínu ořech a to z vnějších stran.
CHEMICKÝ WC se splachováním
- 10 L splachovací nádrž , 20 L odpadní nádrž
Už zádné hloubení jam !!! EFEKTIVNÍ, ESTETICKÉ a pohodlné řešení. Toto WC lze ve více lidech či např. na paletovém vozíku libovolně přesouvat - Vhodné na zahrady, chaty i jako mobilní WC.
DÁLE VYRÁBÍME: Zahradní domky, pergoly, altány, Zateplené boudy pro psy, zateplené kurníky pro slepice, králíkárny, kotce pro psy a mnoho dalších. Naše výrobky jsou dopravovány po celé ČR i na Slovensko převážně kurýrní službou pomocí nákladního vozidla s hydraulickým čelem. Více informací, fotografií produktů a ceník naleznete na níže uvedených internetových stránkách. V případě nejasností Nás neváhejte kontaktovat

Základní údaje

Oblast inzerce
Ústecký kraj
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
76226591339168154863
11 790 Kč
Prodávající

Zahradní WC / Chemické WC / Kadibudka

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zdeněk Horák
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!